Vaalitavoitteet 2021

Share |

Tiistai 25.5.2021 klo 16:53 - Ville


Minulta on kysytty, mitä on tärkeimmät vaaliteemani kuntavaaleissa 2021. Olen näitä somejulkaisuissa pitänyt esillä, mutta kirjoitan vielä aiheesta muutaman sanan.

Ensinnäkin lupaan jatkaa valtuustotyötä, kuten olen kahdeksan vuotta tehnyt tiiviissä vuorovaikutuksessa Helsingin asukkaiden kanssa. Olen tavattavissa vaalien välillä yleisötilaisuuksissa, puhelimella, sähköpostilla ja sosiaalisen median keskusteluissa. Puhelinnumeroni (044-0114803) ja sähköposti (ville.jalovaara@gmail.com) kannattaa laittaa muistiin, sillä niihin voi seuraavan neljän vuoden aikana jälleen matalalla kynnyksellä olla yhteydessä Helsingin asioissa. Facebookissa kannattaa liittyä kotisivuni seuraajiin, sillä päivitän aktiivisesti kuulumisia luottamustoimistani myös jatkossa: https://www.facebook.com/kaupunginvaltuutettuvillejalovaara

Teen myös jatkossakin aktiivisesti valtuustoaloitteita helsinkiläisten tärkeäksi kokemista asioista, jotka eivät muuten etene kaupungin päätöksenteossa. Minulle tärkeitä teemoja on myös se, että Helsingissä on jatkossakin riittävästi viheralueita ja kaupungin palvelut toimivat nykyistä paremmin. Yksittäisinä vaaliteemoina haluan nostaa esillä Vuosaaren Meri-Rastilan terveysaseman avaamisen uudelleen ja Rastilan leirintäalueen säilyttämisen nykyseisellä paikallaan. Näiden päämäärien eteen tuleen tekemään seuraavan neljän vuoden ajan lujasti töitä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini