Nuottasaaren kaava valtuustossa

Share |

Torstai 8.9.2022 klo 9.37 - Ville


Valtuuston käsittelyssä oli eilen Vuosaaren Uutelan Hallkullanniemen ja Nuottasaaren asemakaava. Esitys oli valmistelussa muuttunut vähän parempaan suuntaan, mutta päädyin tekemään palauesityksen sen mukaan, miten olen 2021 kuntavaalikeskusteluissa todennut. Palautusesitykseni kuului:
”Kaupunginvaltuusto palauttaa asemakaavan muutosesityksen valmisteluun. Uutelan Hallkullanniemi-Nuottasaari-alueelle ei tehdä esitettyjä laituri- ynnä muita järjestelyjä, vaan alue säilytetään mahdollisimman luonnontilaisena kaikille avoimena virkistysalueena. Esityslistan liitteessä olevat erityisesti vuosaarelaisten järjestöjen huomautukset kaavasta pyritään ottamaan jatkovalmistelussa paremmin huomioon.”
Koska esitykseni ei saanut valtuustossa riittävää kannatusta se kaatui ja edetään pohjaesityksen mukaan. Esitin tämän jälkeen ponnen, jos ehdotettiin ”selvitettävän mahdollisuutta rajoittaa auto- ja moottoripyöräliikenne Uutelassa vain tontille ja huoltoajoon.”
Ponnelle tuli enemmän tukea, mutta ei riittävästi. Jätin lopuksi asiasta pöytäkirjaan eriävän mielipiteen. https://www.hel.fi/…/Keha_2022-09-07_Kvsto_14_Pt/index.html

Avainsanat: Uutela, Helsinki, Nuottasaari, Vuosaari


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini