Viltsu on kyllä kova!

Share |

Lauantai 25.3.2023 klo 19.39 - Ville


”Viltsu on kyllä kova!” sanoi ohikulkeneet nuoret, kun näkivät minut jälleen Vuosaaren metroasemalla. Tänään aloitettiin vaalityö kymmeneltä ja kotiin lähdin kuudelta. Todella hyviä keskusteluja! Moni kertoi jo käyneensä äänestämässä minua. Joku kysyi, miten aikani riittää valtuustotyöhön, jos valitaan eduskuntaan. Kerroin, että vielä nykyistäkin paremmin, sillä silloin yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tulee päätoimeni ja aion hoitaa valtuustoasioita samalla tarmolla kuin ennekin. Huomenna sunnuntaina 26.3 kello 11–13 olen jälleen tavattavissa kuvan paikassa Vuosaaren metroasemalla. Tervetuloa sinne juttelemaan kanssani!  

Avainsanat: eduskuntavaalit, Helsinki


Kommentit

29.3.2023 21.16  Meri Simula

Hei Ville! Olen vuosaarelainen keskimääräistä eläkettä nauttiva, yksin asuva eläkeläisnainen. Haluaisin äänestää vuosaarelaisia ehdokasta, ja jonkun verran olen seurannut kannanottojasi esim. Vuosaari-lehdessä ? usein tyytyväisenä. En ole kuitenkaan huomannut, että olisit juurikaan puhunut eläkeläisten ja yksinasuvien asioista, ja ne luonnollisesti kiinnostavat minua. Millaista politiikkaa purkaisit kansanedustajana ajamaan näiden ryhmien osalta? Toivon vastaukeltasi konkretiaa, kiitos 😊

31.3.2023 19.37  Ville

Kiitos kysymystä! Nyt vasta huomasi kysymyksesi. Minusta on tärkeää vahvistaa eläkeläisten palveluita Helsingissä ja Vuosaaressa. Pian alkaa uuden seniorikeskuksen rakentaminen Vuosaareen, jota olen voimakkaasti ajanut. On myös tärkeää kiinnittää huomiota eläkeläisten ja yksinasuvien toimeentuloon mm. verotuksen kautta. Eläkeläisten ilmaisia liikuntapalveluita tulisi myös voida lisätä.

31.3.2023 20.11  Meri Simula

Kiitos vastauksesta Ville 👍 Toivotan hyvää menestystä vaaleissa!9

1.4.2023 8.49  Ville

Kiitos paljon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini